Logo-NESTOR
Day Centre Kypseli
Contact us
Contact Form
Related Articles

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Άνοια στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Άνοια που συνδιοργάνωσαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» και την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού «Πολύκεντρου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιήθηκαν ομιλίες πάνω στην πρόληψη, διάγνωση και διαχείριση της άνοιας από τους παρακάτω εξειδικευμένους επιστήμονες: κα. Βέρα Δογιάμη Γηρίατρος – Παθολόγος, Δρ. Αντώνης Μούγιας, Ψυχίατρος – Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Μνήμης Αγίου Ελευθερίου, Δρ. Κωστής Προύσκας, Ψυχολόγος – Δρ. Γεροντολογίας και κα. Ειρήνη Κοτρώτσου, Ψυχολόγος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κος Νίκος Μπάμπαλος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ κος Δημήτρης Τσεκούρας. Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς ομιλητές για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους και την κα. Μοσχούλα Καγιάση επισκέπτρια υγείας των ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση.

Δείτε εδώ την αφίσα της Εκδήλωσης.

 

English