Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5044930, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΣΤΟ Ν .ΚΟΖΑΝΗΣ

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

Αποτελέσματα επιτυχόντων για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» {άξονας προτεραιότητας: 10 « Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ/ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) σύμφωνα α) με την υπ’αριθμ.πρωτ 546/15.02.2019 Πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (Κωδικός πρόσκλησης: 83, Κωδ. Ολοκλ.Στρατ.Χωρ.Αναπτ.:Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3538, Έκδοση : 1/0, ΑΔΑ: ΨΖΟ67ΛΨ-ΧΚ1) και με βάση την από 25-10-2019 απόφαση της Διαχειρίστριας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», για την κάλυψη 8 θέσεων εργασίας.

Τα τελικά αποτελέσματα στο πλαίσιο της πράξης με κωδ. ΟΠΣ 5044930, για την κάλυψη θέσεων, του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες με Αλτσχάϊμερ, στο Ν .Κοζάνης, κατόπιν της υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων και της μη αποδοχής, της μίας θέσης Ψυχολόγου από την κ.Κωνσταντίνα Σβεντζούρη και την κάλυψη αυτής από την 1η επιλαχούσα Ψυχολόγο κ. Αγάπη Τερζοπούλου, διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ
1 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ AΡΑΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
  • ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
  • ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ
1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΝΑ
1 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΝΝΑ
1 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
1 ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΤΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΡΟΜΠΗ ΣΤΕΦΑΝΗ

Για τον φορέα,

Μαρία Μούγια

Νόμιμη Εκπρόσωπος

Greek