Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

20-22 Απριλίου 2018 Συμμετοχή της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ» στο 2ο Φεστιβάλ δημιουργίας παιχνιδιών για ηλικιωμένους και ασθενείς με άνοια – Bridge GAME JAM – Παιχνίδια γέφυρες ζωής.

Ο Ψυχίατρος Δρ. Αντώνης Μούγιας, Επιστημονικά Υπεύθυνος του κέντρου ΑLZHEIMER της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Νέστωρ» θα πραγματοποιήσει ομιλία την Παρασκευή 20 Απριλίου 18:30- 18:50 με θέμα «Άνοια και η Κλινική εικόνα της» στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ δημιουργίας παιχνιδιών για ηλικιωμένους και ασθενείς με άνοια Bridge GAME JAM, που θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών.

Το Bridge GAME JAM είναι μια πρωτοποριακή διαγενεακή δράση που στοχεύει άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, νέοι δημιουργοί παιχνιδιών και game-developers, φροντιστές ασθενών, επιστήμονες υγείας, ασθενείς με άνοια και φοιτητές να αλληλεπιδράσουν μέσα από το παιχνίδι, να επικοινωνήσουν και να δημιουργήσουν παιχνίδια- εργαλεία με κοινωνικό αντίκτυπο και όραμα. Κυρίως όμως να χτίσουν γέφυρες ζωής! Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, εργαστήρια παιχνιδιού και αλληλεπίδρασης, εργαστήρια δημιουργίας παιχνιδιών και games, playtesting και παρουσιάσεις των παιχνιδιών. Περισσότερες πληροφορίες για το Bridge GAME JAM εδώ: https://www.facebook.com/BridgeGameJam/

Greek