Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα
Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Ψυχογηριατρική

Έναρξη Σεμιναρίου Εκπαίδευσης στην Ψυχογηριατρική

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ξεκινάει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Ψυχογηριατρική που υλοποιεί η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» σε συνεργασία με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία, αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της άνοιας και των υπόλοιπων ψυχογηριατρικών προβλημάτων. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευσή τους σε ψυχογηριατρικά θέματα της τρίτης ηλικίας.

Οι εκπαιδευτές του Σεμιναρίου είναι επαγγελματίες υγείας με μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στον τομέα της Ψυχογηριατρικής. Τη φετινή χρονιά το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν συνολικά 20 πτυχιούχοι ΑΕΙ & ΤΕΙ λειτουργοί υγείας, κατόπιν αξιολόγησης, και περιλαμβάνει 45 διδακτικές ώρες θεωρίας, κατανεμημένες σε 15 τρίωρα μαθήματα και 18 ώρες πρακτικής άσκησης των επαγγελματιών υγείας. Επίσης, στο πλαίσιο του Προγράμματος εκπαίδευσης του προσωπικού, το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 5 άτομα από το προσωπικό της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ».

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο με έναρξη την 3η Νοεμβρίου 2018, από τις 10.00 έως τις 13.00, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ» (Ιωάννη Δροσοπούλου 22, Κυψέλη).

Επιστημονικά υπεύθυνος του Σεμιναρίου Ψυχογηριατρικής είναι ο ψυχίατρος Δρ. Αντώνης Μούγιας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για να δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Greek