Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ME ΚΩΔ ΟΠΣ 5033017 ΤΗΣ
ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τη με αριθμ.2819/ 27.09.2019 Απόφαση Ένταξης της Πράξης με τίτλο «Πρόγραμμα διασύνδεσης Κέντρου Ημέρας Πατησίων για την άνοια με μονάδες ΟΤΑ για την τρίτη ηλικία» με Κωδ.ΟΠΣ 5033017 στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020»
  2. Την νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των Μ.Ψ.Υ., με φορείς Ν.Π.Ι.Δ (Ν. 2716/199 και λοιπή εκτελεστική νομοθεσία).

Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, για την επέκταση των υπηρεσιών της στη Διασύνδεση του Κέντρου Ημέρας Πατησίων για την άνοια με μονάδες ΟΤΑ για την Τρίτη ηλικία που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ» {άξονας προτεραιότητας: 09 « Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων-Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ανάπτυξη δράσεων / δομών παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Περιφέρειας Αττικής», το οποίο συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) σύμφωνα α) με την υπ’αριθμ.πρωτ 2073/09.07.2018 Πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής(Κωδικός πρόσκλησης: ΑΤΤ082, Κωδ. Ολοκλ.Στρατ.Χωρ.Αναπτ.:Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3110, Έκδοση:1/0, ΑΔΑ:6Α2Ι7Λ7-ΕΡ2) και με βάση την από 01/11/2019 απόφαση της Διαχειρίστριας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ»,

ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Για την ειδικότητα ΠΕ Ψυχιάτρων/Νευρολόγων, εφόσον δεν καλυφθεί η θέση από υποψήφιο Ψυχίατρο ΠΕ, θα καλυφθεί από Νευρολόγο ΠΕ.

Οι υποψήφιοι με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου και διάρκειας 18 μηνών με δυνατότητα παράτασης έως 36 μήνες.

 

ΚΩΔ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Α.1

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ/ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕ

1 (ΜΙΑ)

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, β) Αδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή Βεβαίωση άσκησης ιατρικού επαγγέλματος γ) Αδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Ψυχιάτρου/Νευρολόγου δ) Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου ε) Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται.

Α.2

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΕ

1 (ΜΙΑ)

Πτυχίο ή δίπλωμα Ψυχολογίας ή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας

Α.3

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΤΕ

1 (ΜΙΑ)

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης με την αίτηση συμμετοχής θα βρίσκονται αναρτημένες:
– στην ιστοσελίδα της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ»: www.nstr.gr ή www.nstr.gr/espa.
– στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο Φορέας
– σε δύο εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας
Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ από τα γραφεία της εταιρείας Ιωάννου Δροσοπούλου 22, 11257 Αθήνα και από την ιστοσελίδα www.nstr.gr.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Σκοπός του προγράμματος διασύνδεσης Κέντρου Ημέρας για την άνοια με Μονάδες ΟΤΑ για την τρίτη ηλικία είναι ο συντονισμός και η συνεργασία των υπηρεσιών ψυχικής υγείας που απευθύνονται σε πάσχοντες από άνοια – Alzheimer με τις μονάδες κοινωνικής φροντίδας ηλικιωμένων των Ο.Τ.Α. (Κ.Α.Π.Η – Κ.Η.Φ.Η.) και ειδικότερα:

  1. η ενημέρωση και υποστήριξη επαγγελματιών υγείας των Κ.Α.Π.Η. – Κ.Η.Φ.Η. στην πρόληψη και ανίχνευση των διαταραχών άνοιας και στην φροντίδα των πασχόντων από άνοια – Alzheimer και
  2. η ανάπτυξη – λειτουργία Κ.Α.Π.Η. – Κ.Η.Φ.Η. που προωθούν την ένταξη πασχόντων από άνοια – Alzheimer στην καθημερινή τους λειτουργία

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 (ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

Οι άντρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ή, εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

Η επιλογή των υποψηφίων, θα γίνει μετά την αξιολόγηση και τη βαθμολόγηση τυπικών και πρόσθετων κριτηρίων κατάταξής και τη διενέργεια προσωπικής συνέντευξης. Τα πρόσθετα προσόντα βαθμολογούνται, ωστόσο δεν είναι απαραίτητα για την υποβολή αίτησης.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Τίτλος Σπουδών
2. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
3. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (συναφής με το αντικείμενο εργασίας).
2. Εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενο εργασίας
3. Χρόνος ανεργίας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κάθε ένα από τα κριτήρια συμμετέχει στην τελική επιλογή των υποψηφίων με ένα συντελεστή βαρύτητας.

Η συνολική βαθμολογία του υποψηφίου και ο τελικός βαθμός επιτυχίας (ΤΒΕ) ορίζεται από τον τύπο: ΤΒΕ = Τ.Π.Π. * 0,70 + ΒΠΔ * 0,30

Όπου :

Τ.Π.Π. είναι τα τυπικά και πρόσθετα προσόντα

ΒΠΔ ο βαθμός που συγκέντρωσε στην προφορική δοκιμασία αναγόμενος σε εκατοστιαία κλίμακα

0,70 : Συντελεστής Βαρύτητας Τυπικών και Πρόσθετων Προσόντων

0,30: Συντελεστής Βαρύτητας Προσωπικής Συνέντευξης

Ο τελικός βαθμός επιτυχίας είναι ένας αριθμός μικρότερος ή ίσος του 100.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα δικαιολογητικά, όπως αναλυτικά προσδιορίζονται παραπάνω, αυτοπροσώπως στα γραφεία του φορέα στη διεύθυνση Ιωάννου Δροσοπούλου 22, Αθήνα, Τ.Κ. 11257 ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε φάκελο Α4. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, η ημερομηνία παράδοσης στον ταχυμεταφορέα, ενέχει θέση αριθμού πρωτοκόλλου.

Η φόρμα της αίτησης συμμετοχής βρίσκεται στο Παράρτημα Α΄ (Έντυπο 2)

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 04/11/2019 και λήγει την 14/11/2019. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ήτοι 14/11/2019 και ώρα 15:00 (καταληκτική ημερομηνία της παραλαβής από την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» ).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες από 10:30- 14:30 στο τηλ.210-8235050.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Προκειμένου να επιλεγεί το κατάλληλο προσωπικό για την επέκταση των υπηρεσιών της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», στη Διασύνδεση του Κέντρου Ημέρας Πατησίων για την άνοια με μονάδες ΟΤΑ για την Τρίτη ηλικία που θα υλοποιηθεί ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ» {άξονας προτεραιότητας: 09 « Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρισεων-Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ανάπτυξη δράσεων / δομών παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Περιφέρειας Αττικής», το οποίο συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) σύμφωνα α) με την υπ’αριθμ.πρωτ 2073/09.07.2018 Πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής (Κωδικός πρόσκλησης: ΑΤΤ082, Κωδ. Ολοκλ.Στρατ.Χωρ.Αναπτ.:Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3110, Έκδοση:1/0, ΑΔΑ:6Α2Ι7Λ7-ΕΡ2) θεωρείται απαραίτητο να ακολουθηθεί μία ορισμένη μεθοδολογία επιλογής προσωπικού, σύμφωνα με το σύστημα διοικητικής διαχείρισης του φορέα.

  • Συγκεντρώνονται οι αιτήσεις των υποψηφίων εντός του χρονικού διαστήματος και στον τόπο που ορίζεται στην προκήρυξη. Ακολουθεί ο έλεγχος των αιτήσεων που αφορά στην πληρότητα των δικαιολογητικών.
  • Οι υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία βάσει τυπικών και πρόσθετων προσόντων, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.
  • Με το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας και σύμφωνα με το Σύστημα Επιλογής Προσωπικού που τηρεί ο φορέας, θα καταρτιστεί ο πίνακας των επιτυχόντων, ο οποίος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φορέα (www.nstr.gr).
  • Κάθε υποψήφιος που έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωσή τους. Εκπρόθεσμες ενστάσεις δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη.
    Αρμόδια επιτροπή για την εξέταση των ενστάσεων και για την εισήγηση αποδοχής ή απόρριψή τους στη διοίκηση της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», είναι η Επιτροπή Ενστάσεων , η οποία ορίζεται με απόφαση της Διαχειρίστριας του φορέα, είναι τριμελής και σε αυτή συμμετέχουν :

    • Ο Νομικός Σύμβουλος/Εξωτερικός Συνεργάτης του Φορέα
    • Ένας κοινωνικός επιστήμονας (ψυχίατρος, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, εκπαιδευτής κοινωνικών δεξιοτήτων ή οικονομολόγος με γνώσεις ή/ και εμπειρία στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού )
    • Ένας διοικητικός υπάλληλος του φορέα με εμπειρία στην επιλογή προσωπικού

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Τα παρακάτω αναφερόμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται όπως ακριβώς περιγράφεται στη συνέχεια. Οι αιτήσεις που θα έχουν παραλήψεις ως προς τις οδηγίες συμπλήρωσης, θα αποκλείονται από τις διαδικασίες επιλογής. Τα δικαιολογητικά, συμπεριλαμβανομένου της Αίτησης Συμμετοχής (ΕΝΤΥΠΟ 2), πρέπει να είναι αριθμημένα.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ
1. Αίτηση Συμμετοχής (ΕΝΤΥΠΟ 2)
2. Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου
3. Φωτοαντίγραφο αποδεικτικού τίτλου σπουδών
4. Φωτοαντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου (εφόσον υπάρχει).
5. Φωτοαντίγραφο Χορήγησης Τίτλου Ιατρικής Ειδικότητας – Ψυχιατρικής (για τη θέση με ΚΩΔ.: Α1)
6. Εγγραφή στον Ιατρικό Σύλλογο (για τη θέση με ΚΩΔ.: Α1)
7. Φωτοαντίγραφο Άδειας άσκησης επαγγέλματος (για τη θέση με ΚΩΔ.: Α1 έως και Α6)
8. Αντίγραφο κάρτας ανεργίας (εφόσον υπάρχει)
9. Για τους άρρενες υποψήφιους : αντίγραφο απολυτήριου στρατού ή βεβαίωση νόμιμης απαλλαγής
10. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας συναφή με το αντικείμενο εργασίας (εφόσον υπάρχουν)

  1. Όταν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:
    Για τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:
    • Άδεια άσκησης επαγγέλματος και
    • Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί
    της βεβαίωσης του οικείου ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική 
    διάρκεια της εμπειρίας. Β. Όταν δεν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος:
  2. Για τους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:
    • Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια της ασφάλισης.
    • Στην Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, πρέπει να δηλώνονται, επακριβώς, η χρονική διάρκεια και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα , από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  3. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
    • Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης. 
    • Μία τουλάχιστον σχετική σύμβαση ή δελτία παροχής υπηρεσιών, που να καλύπτουν ενδεικτικώς τη χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
11. Αποδεικτικά Γνώσης/Χειρισμού Η/Υ
12. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία να δηλώνεται ότι ο υποψήφιος: α) δεν έχει καταδικαστεί σε κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή  συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είναι υπόδικος και δεν έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κατατεθούν σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους (ν.4250/2014).

Γίνεται ρητή μνεία στο παρόν ότι όλες οι αιτήσεις, τα βιογραφικά σημειώματα και τα σχετικά έγγραφα που θα συνοδεύουν τις αιτήσεις, αποτελούν παραδοτέο της πράξης, θα διατηρηθούν στο αρχείο της Εταιρείας μας, θα αντιμετωπιστούν με πλήρη εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με την πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», συμμορφούμενη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων EU 2016/679.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : για την υποβολή των αιτήσεων πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η τάξη και η σειρά των οδηγιών και των υποδειγμάτων που περιλαμβάνονται στο παρόν αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης. Σε διαφορετική περίπτωση ο φάκελος υποψηφιότητας θεωρείται άκυρος και επιστρέφεται χωρίς να αξιολογηθεί από την επιτροπή

Για να αποκτήσετε τα έντυπα της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ME ΚΩΔ. ΟΠΣ 5033017 ΤΗΣ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΣΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ κάντε κλικ εδώ.

 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Greek