Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

Νέστωρ & Σύμμαχοι Υγείας: Ξεκίνησαν οι δράσεις ενημέρωσης για την αξία του εθελοντισμού στα ΚΑΠΗ και τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων!

Κατόπιν εκπαίδευσης από την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» στη δραστηριοποίηση και κινητοποίηση των ατόμων τρίτης ηλικίας σε προγράμματα εθελοντισμού, οι Σύμμαχοι Υγείας ξεκίνησαν τις δράσεις ενημέρωσης στα ΚΑΠΗ και τις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σύμμαχοι Υγείας Λαμπρινή Δρακοπούλου, Ελευθερία Ανδρεαδάκη και Νικολέτα Νικητοπούλου επισκέφθηκαν ήδη τις Λέσχες Φιλίας Κάτω Πατησίων, Κολοκυνθούς και Γκράβας και ενημέρωσαν το κοινό για την αξία του εθελοντισμού στην Τρίτη ηλικία και τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντικά στο πρόγραμμα 160 plus.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους βασικούς στόχους του προγράμματος Ολοκληρωμένης και Εξειδικευμένης Κατ’ οίκον Φροντίδας για την Άνοια, 160plus, είναι η ενίσχυση του εθελοντισμού στην Τρίτη ηλικία αλλά και η εύρεση εθελοντών για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική αυτή προσπάθεια και συνεργασία! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερωτικές ομιλίες τις επόμενες μέρες!

Νέστωρ & Σύμμαχοι Υγείας

Νέστωρ & Σύμμαχοι Υγείας

Νέστωρ & Σύμμαχοι Υγείας

Εθελοντής 160 plus

syMMAXOI NESTOR
Greek