Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ ΟΠΣ 5044930

Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Αποτελέσματα επιτυχόντων για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» {άξονας προτεραιότητας: 10 « Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης (ΕΚΤ)»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ/ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) σύμφωνα α) με την υπ’αριθμ.πρωτ 546/15.02.2019 Πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας (Κωδικός πρόσκλησης: 83, Κωδ. Ολοκλ.Στρατ.Χωρ.Αναπτ.:Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3538, Έκδοση : 1/0, ΑΔΑ: ΨΖΟ67ΛΨ-ΧΚ1) και με βάση την από 25-10-2019 απόφαση της Διαχειρίστριας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», για την κάλυψη 8 θέσεων εργασίας.

Τα οριστικά αποτελέσματα για την κάλυψη θέσεων του Ειδικού Κέντρου Ημέρα στο Ν .Κοζάνης, κατόπιν της αξιολόγησης και της βαθμολόγησης των τυπικών και πρόσθετων κριτηρίων κατάταξής και της διενέργειας προσωπικής συνέντευξης, όπως ορίζονται και στην αναλυτική προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο της πράξης με κωδ. ΟΠΣ 5044930, διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ
1 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ AΡΑΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2 ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1) ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
2) ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ
1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΝΑ
1 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΝΝΑ
1 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
1 ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΤΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΡΟΜΠΗ ΣΤΕΦΑΝΗ

Κάθε υποψήφιος που έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωσή τους. Εκπρόθεσμες ενστάσεις δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη. Αρμόδια επιτροπή για την εξέταση των ενστάσεων και για την εισήγηση αποδοχής ή απόρριψή τους στη διοίκηση της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», είναι η Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία ορίζεται με απόφαση της Διαχειρίστριας του φορέα, είναι τριμελής και σε αυτή συμμετέχουν:

  • Ο Νομικός Σύμβουλος/Εξωτερικός Συνεργάτης του Φορέα
  • Ένας κοινωνικός επιστήμονας (ψυχίατρος, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, εκπαιδευτής κοινωνικών δεξιοτήτων ή οικονομολόγος με γνώσεις ή/ και εμπειρία στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού)
  • Ένας διοικητικός υπάλληλος του φορέα με εμπειρία στην επιλογή προσωπικού

Για τον φορέα,

Μαρία Μούγια
Νόμιμη Εκπρόσωπος

Greek