Logo-NESTOR
Κέντρο Ημέρας Κυψέλη
Επικοινωνήστε μαζί μας!
Contact Form
Σχετικά Άρθρα

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ ΟΠΣ 5033017

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα επιτυχόντων για την πρόσληψη προσωπικού, που αφορά στη Διασύνδεση του Κέντρου Ημέρας Πατησίων για την άνοια με μονάδες ΟΤΑ για την Τρίτη ηλικία, στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΤΤΙΚΗ» {άξονας προτεραιότητας: 09 « Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων-Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής»}, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ανάπτυξη δράσεων / δομών παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Περιφέρεια Αττικής», το οποίο συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ) σύμφωνα α) με την υπ’αριθμ.2073/09.07.2018 Πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής (Κωδικός πρόσκλησης: ΑΤΤ082, Κωδ. Ολοκλ.Στρατ.Χωρ.Αναπτ.:Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ:3110, Έκδοση:1/0, ΑΔΑ:6Α2Ι7Λ7-ΕΡ2) και β) την υπ’αριθμ. Γ3β/Γ.Π.οικ.19679/08.03.2018 απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας περί έγκρισης από άποψη σκοπιμότητας της διασύνδεσης Κέντρων Ημέρας, για πάσχοντες από άνοια-Alzheimer που θα αναπτυχθούν από ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με μονάδες των Ο.Τ.Α (ΚΑΠΗ -ΚΗΦΗ).

Τα οριστικά αποτελέσματα επιτυχόντων για την κάλυψη θέσεων που αφορούν στη Διασύνδεση του Κέντρου Ημέρας Πατησίων, κατόπιν της αξιολόγησης και της βαθμολόγησης των τυπικών και πρόσθετων κριτηρίων κατάταξης και της διενέργειας προσωπικής συνέντευξης, όπως ορίζονται και στην αναλυτική προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο της πράξης με κωδ. ΟΠΣ 5033017, διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΥΠΟΣ/ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΣ ΚΑΛΔΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΥΠΑ

Κάθε υποψήφιος που έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωσή τους. Εκπρόθεσμες ενστάσεις δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη. Αρμόδια επιτροπή για την εξέταση των ενστάσεων και για την εισήγηση αποδοχής ή απόρριψή τους στη διοίκηση της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», είναι η Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία ορίζεται με απόφαση της Διαχειρίστριας του φορέα, είναι τριμελής και σε αυτή συμμετέχουν:

  • Ο Νομικός Σύμβουλος/Εξωτερικός Συνεργάτης του Φορέα
  • Ένας κοινωνικός επιστήμονας (ψυχίατρος, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, εκπαιδευτής κοινωνικών δεξιοτήτων ή οικονομολόγος με γνώσεις ή/ και εμπειρία στην αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού)
  • Ένας διοικητικός υπάλληλος του φορέα με εμπειρία στην επιλογή προσωπικού

Για τον φορέα,

Μαρία Μούγια
Νόμιμη Εκπρόσωπος

Greek