Ασημένιοι Θεατές: Η ελληνική κωμωδία «οι Θαλασσιές οι χάντρες» στην προβολή της Πέμπτης 31/03, για ασθενείς με άνοια και τους φροντιστές τους

Την ελληνική μουσική κωμωδία του 1967, «Οι θαλασσιές οι χάντρες», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ασθενείς με νόσο Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας και οι φροντιστές τους την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, από τις 17.00 έως τις 19.00, στην αίθουσα διδασκαλίας και εκδηλώσεων (2οςόροφος) του Κέντρου Alzheimer του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «ο Νέστωρ», Ι. Δροσοπούλου 22 στην Κυψέλη, στο πλαίσιο του προγράμματος“ Ασημένιοι θεατές”.

Το πρόγραμμα ‘Ασημένιοι θεατές” αφορά στη δημιουργία και το συντονισμό λέσχης κινηματογράφου, για ηλικιωμένους καθώς και για ασθενείς με άνοια και νόσο Alzheimer και τους φροντιστές τους. Πρόκειται για μια δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «ο Νέστωρ», Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη: 210-8235050, 210-8235620.

Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες

Share