Σεμινάριο Ψυχογηριατρικής

Πότε: Το σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Τρίτη, από τις 16.00 έως τις 19.00, από το Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Συνολικά, το σεμινάριο περιλαμβάνει 45 διδακτικές ώρες θεωρίας, κατανεμημένες σε 15 τρίωρα μαθήματα και 18 ώρες πρακτικής άσκησης των επαγγελματιών υγείας.

Πού: στην αίθουσα διδασκαλίας του Κέντρου Alzheimer, 2ος όροφος, Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη

Περιγραφή: Πρόκειται για το μοναδικό σεμινάριο Ψυχογηριατρικής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες υγείας με μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στον τομέα της Ψυχογηριατρικής. Συνολικά το παρακολουθούν 20 πτυχιούχοι ΑΕΙ & ΤΕΙ λειτουργοί υγείας, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η επιλογή θα γίνει από ειδική επιτροπή με αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων στα βιογραφικά και στη συνέχεια προσωπική συνέντευξη.

Στόχος: Η εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας πάνω στην άνοια και τα υπόλοιπα ψυχογηριατρικά θέματα.

Πώς μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το σεμινάριο: Από τις αρχές Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο hagg@gmail.com. Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο Κέντρο Alzheimer (Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη, 210-8235050, 210-8235620) και μιλήστε με τον υπεύθυνος του προγράμματος.

Υπεύθυνοι: Επιστημονικά υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι ο Ψυχίατρος Αντώνης Μούγιας, και ο Αντώνης Πολίτης – Αναπλ. Καθηγητής Α΄ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αιγινήτειο.

Κόστος: δωρεάν, όπως όλες οι υπηρεσίες μας

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ

 

Share