Σεμινάριο Ψυχογηριατρικής

Πότε: Το σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε δεύτερο Σάββατο, 10:00πμ – 1:00μμ, από το Νοέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Συνολικά, το σεμινάριο περιλαμβάνει 45 διδακτικές ώρες θεωρίας, κατανεμημένες σε 15 τρίωρα μαθήματα και 18 ώρες πρακτικής άσκησης των επαγγελματιών υγείας.

Πού: στην αίθουσα διδασκαλίας του Κέντρου Alzheimer, 2ος όροφος, Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη

Περιγραφή: Πρόκειται για το μοναδικό σεμινάριο Ψυχογηριατρικής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες υγείας με μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στον τομέα της Ψυχογηριατρικής. Συνολικά το παρακολουθούν 20 πτυχιούχοι ΑΕΙ & ΤΕΙ λειτουργοί υγείας, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η επιλογή θα γίνει από ειδική επιτροπή με αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων στα βιογραφικά και στη συνέχεια προσωπική συνέντευξη.

Στόχος: Η εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας πάνω στην άνοια και τα υπόλοιπα ψυχογηριατρικά θέματα.

Πώς μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το σεμινάριο: Από τις αρχές Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο hagg@gmail.com. Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο Κέντρο Alzheimer (Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη, 210-8235050, 210-8235620) και μιλήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος.

Υπεύθυνοι: Επιστημονικά υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι ο Ψυχίατρος Αντώνης Μούγιας, και ο Αντώνης Πολίτης – Αναπλ. Καθηγητής Α΄ Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Αιγινήτειο.

Κόστος: Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν. Πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 80% των διδακτικών ωρών και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρακτική άσκηση.

Δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ 2017-2018

 

Share